|
Post by Bige on Oct 9, 2015 14:25:10 GMT
Ahoj, server je znovu spuštěn a ve svém stavu zhruba po dvou týdnech. Proč ? Dříve jsme nabrali člena vedení s názvem Souland. Tento člověk dostal FTP a vše. A dostali jsme nabýtku zrušit bidogames a přešunout se na jeho server Neon-Gaming,v našem názvu "Neon-Shiting". Já jsem na to odpověděl takto "Půjdu na neon, ale zůstanu i na bidogames". Tak sem i učinil. Jednu neděli byl na serveru rekord lidí : Pořád tam bylo 25 hráčů. A jel jsem k babičce a co se stalo? Vrátil jsem se a celí server byl zničen, a jméno serveru bylo změněno na NOVÁ IP : A ip neonu. Nezbývalo mi nic jiné než jít na neon. Uskutečnil jsem tak. Ale po dvou dnech jsem byl vyhozen. Bylo těžké tento server opět rozjet protože Souland měl tu své "kamarády" kteří měli pořád op a měl i fake účty. Museli jsme 3x navhrát zálohu starou asi 8 dnů. A několikrát všechny jeho kámoše a tyto fake účty permanentně ipzabanovat. Tak jsme uskotečnili. A začínáme odznova ale hlavně jsme se poučili. Už nikdy nebudeme nabírat někoho koho neznáme.
|
|